Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

duhastrecht

23. 9. 2008 21:38
Modernisace ČSSD

nastala s příchodem ruského generála a odmítnutím radaru, to dříve u ČSSD, nebylo, to si nedovolil nikdo, dokonce ani KSČM u které by mne to navíc nepřekvapilo, toto je podstatné a rozhodující, ne zda přisluhovači ruských  generálů a vlastizrádci z nynějšího vedení ČSSD  mají tvář známou, či neznámou.

0 0
možnosti
TT

tolan

23. 9. 2008 19:30
Paroubkova ctitelka Editi už umí kopírovat a vložit !

Ve všech diskuzích vylepuje shodný diskuzní příspěvek o Topolánkovi. Prý už Editi nebude volit ODS? To má být pokus o co??

0 0
možnosti
TB

Todd Berrttuzzi

23. 9. 2008 16:57
jak příznačné.

Článek o problému ČSSD a pod tím eskadra komoušů, kteří se podivují nikoli nad faktem v článku, ale jak si o tom někdo může dovolit napsat. ;-D

0 0
možnosti
E

editi

23. 9. 2008 16:22
Jenom jedna otázka.

Ty jsi členem ODS nebo ČSSD. Jsi-li členem či sympatizantem ODS, tak proč se nezabýváš samotnou ODS. Jsi-li členem nebo sympatizantem ČSSD, tak proč nevystoupíš na gremiu ČSSD se svými názory. Je třeba si ujednotit myšlenky kam vlastně patříš a pak psát hlouposti přečtené v Lidovkách či jiných bulvárech.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

23. 9. 2008 16:30
Re: Jenom jedna otázka.

Já si myslím, že přítel blogger k nám přispěchal z první přednášky nového semestru a jsa po prázdninách přeplněn myšlenkami, závěry a analýzami, které ještě nestačil uplatnit v semináři, cvičení či praktiku, vrhnul veškerou svou touhu po uznání na stránky svého rozverného blogu, aby zde informoval o nešvarech neuvědomělých oranžových slibovačů, kteří se dle jeho vize významně odlišují od slibovačů jiných stran a uskupení.

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

23. 9. 2008 16:15
doleva pošilhávající politolog

Je zajímavé, že v době, kdy ODS zmítají nejrůznější skandály, je poměr negativních článků ODSxČSSD v podstatě 1:1. Kdybych nenavštěvoval zdejší blogy, tak snad o soc. dem. poslední měsíc ani nevím. Jistě, všimnul se děsivé zprávy o nadměrné délce oranžového trucku, ale nenašel jsem čas, abych si ji přečetl, protože jsem usoudil, že buď nebude jezdit a nebo dostane výjimku. Dostal. Ale zpět k příspěvku mladého nadějného politologa.

Někteří se nám stále domnívají, že určité prvky volebního boje používají ze zásady jen některé strany. - Nejspíše k potěše studentů příslušných magisterských oborů, jak se lze dočíst v popisce, což značí, že autor není žádný blbec, jak bychom si mnozí mohli myslet.

Osobně si totiž smlouvu s občany, tlustou peněženku, mobilizace, dávno již proběhlé audity, hledání nových tváří představuji jako klasické volební marketingové prvky. Dle autora se to však v české kotlince patrně hemží stranami, které vítězství ve volbách nezajímá a jde jim pouze o holou pravdu.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

23. 9. 2008 18:15
Re: doleva pošilhávající politolog

;-DR^

0 0
možnosti
F

Fiara.L

23. 9. 2008 16:01
Zbytečný,nebo úmyslně mlžící blábol?

Voliče ODS nějak asi mrzí,že se tu nepropírá oblíbené téma "Paroubek" a že jsou na pořadu závažnější témata-korupce,vydírání a podobné praktiky ODS.Panu autorovi doporučuji šetřit pero,stejně už ty průšvihy ODS nezakryje;-D.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

23. 9. 2008 15:57
Tak to mi ho teda vyndej...

Jak to lidi děláte,že furt řešíte socany a Jirku?Ona negativní reklama je prostě reklama.Nezdá se Vám v noci o Paroubkovi?;-D

0 0
možnosti
KD

KECHUD

23. 9. 2008 15:52
Jseš mimo mísu

Teď se tu propírá ODS. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2381x
Studuji magisterský program politologie a zajímám se o vše, co se děje.

Seznam rubrik