Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

wbgarden

4. 9. 2008 10:13
Budu neustále opkaovat...

Zelení by především měli přestat zneužívat zelenou, většina z nich nerozená jedli od smrku, a že o tom něco vím zde: wbgarden.com, A navíc tzv. zelení systematicky oslabují dopravní, potravinovou , energetickou a obrannou situaci tohoto státu, tak už by si toho měli voliči konečně všimnout a odkázat tyto fanatiky, tam kam patří....

0 0
možnosti
ŠF

stev

4. 9. 2008 10:02
Pravo-levé dělení, pane kolego, není vždy na místě.

Pravo-levé dělení v politice není vždy na místě. Jedná se o dělení, které vzniklo v době Adama Smithe (zvl. Karel Marx), kdy v klasických ekonomických teoriích existovala také teorie tříd. Dělnická třída = levice, kapitalista = pravice. Jakmile ovšem začnete uvažovat i v jiných rovinách lidského poznání (například budete-li mít jako prioritu ochranu přírody, nebo podporu vědy a vzdělávání), už s dělením na levici a pravici nevystačíte. Je to totiž jako v matematice, kde lze snadno dokázat, že rovin v prostoru je nekonečně mnoho, a za určitých speciálních podmínek (rovnoběžné roviny) se dokonce ani nikdy neprotnou. Proto máte ve svém příspěvku s pravo levým hodnocením zelených takový problém. Snažíte se o nemožné. Ale dávám Vám karmu za filozofickou úvahu.

0 0
možnosti
V

vilous

4. 9. 2008 9:37
Výstižné

Je vidět, že vás na té politologii něco naučili. Zelení by to měli rozdávat jako povinný sjezdový materiál.

Věcně je to naprostá tlupa, zatím jsem neviděl, že by se dva zelení shodli na jedné jediné věci - tedy kromě milenců ve vedení.

Ale je to dáno i jejich nezkušeností - ve vrcholné politice nemají v ČR zkušenosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2381x
Studuji magisterský program politologie a zajímám se o vše, co se děje.

Seznam rubrik